Loading...

Soluții Educație Continuă

Astăzi, companiile au nevoie de o actualizare continuă a cunoștințele angajaților, tehnologiile digitale fiind cele care oferă instrumentele pentru educație și formare într-o companie. Activând în mediul online, înțelegem importanța seminariilor, prezentărilor sau a conținutului similar utilizând tehnologia video.

Seminarele web oferă clientior noștri o varietate de beneficii, de la economii de costuri și timp, la o valoare mai bună a brandului. Webinariile sunt interactive și permit comunicarea bidirecțională între organizator și ceilalți participanți, devenind astfel o modalitate elegantă de a aduce oamenii împreună.  

E-learning este o modalitate educațională folosită din ce în ce mai mult pentru aprofundarea informațiilor și sporirea competențelor angajaților. Pentru a utiliza oricare dintre cele două metode în avantajul business-ului tău, este nevoie de planificare, resurse tehnice, training și practică, motiv pentru care venim în sprijinul proiectelor tale.

 

Când vine vorba de procesul de creare al unui curs online, ținem cont de cerințele tale, astfel încât să beneficiezi de toate avantajele unui astfel de program:

 

- Metodele de testare sunt periodice și echitabile, adaptate nevoilor tale

- Se pot adaugă materiale suplimentare ce oferă o analiză în profunzime

- Platforma și cursurile sunt concepute la un nivel înalt de performanță și raționalitate

- Conținutul este adaptat și structurat pentru o acoperire completă a informațiilor dorite

 - Evaluarea este obiectivă, folosindu-se un sistem complex de randomizare atât a întrebărilor, cât și a răspunsurilor acestora

- Evaluarea poate fi interactivă, însoțită și de feedback-ul unui instructor desemnat ce poate ghida cursantul în procesul de învățare

 

Dincolo de webinarii și e-learning, echipa noastră se ocupă cu organizarea congreselor medicale, de la partea de suport tehnic până la asistarea participanților pe întreagă durata a evenimentului.

La Albotech avem posibilitatea de a transmite live congresele pe trei canale simultan și opțiunea de televoting care oferă celor care umaresc evenimentele posibilitatea de a tine legătură cu prezentatorii și speakerii, platforma noastră găzduind intre 2.000 și 14.000 de participanți conectați în același timp.