Loading...

Soluții Educație Continuă

Ne mândrim cu faptul că am fost printre primii în soluționarea migrării către organizarea de tip Hybrid sau Online a evenimentelor majore in plină pandemie, congresele medicale, webinariile și cursurile de e-learning fiind absolut necesare în menținerea nivelului informațional și de pregătire științifică.

Am sprijinit din punct de vedere tehnic și logistic congrese cu peste 10,000 participanți înscriși, transmise simultan pe mai multe canale media, atât din propriul studio de productie TV, căt și prin preluarea video online a peste 200 de lectori, însumând în auditoriu un număr de peste 2,000 de participanți simultan. Toate aceste cifre se reflectă în TESTIMONIALELE partenerilor noștri, care ne onorează.

Pe tot parcursul acestor evenimente online, oferim nivelul de interactivitate dorit de clienții noștri, de la simpla legătură  de tip interacțiune live video/audio, sau prin intermediul chat-ului, până la completarea și redarea în timp real a rezultatelor unui televoting sau a unui chestionar online de colectare date statistice, toate aceste instrumente putând fi folosite pentru a fi în contact permanent cu lectorii în cadrul unui eveniment LIVE sau prin intermediul e-mail-ului în cazul unui eveniment urmărit OFF-LINE.

WEBINAR / CONGRES / CONFERINȚĂ - Folosim cuvântul webinar atunci când un seminar este prezentat pe internet (sau WEB). Reprezintă posibilitatea de a oferi o prezentare, prelegere, seminar sau conferință către un grup, oameni ce pot proveni din zone sau țări diferite, fiecare dintre aceștia având posibilitatea de a interacționa cu persoana care ține seminarul sau conferința.

WEBINAR-ul a devenit astfel o modalitate elegantă de a aduce oamenii împreună economisind resursele logistice, de timp și a celor financiare, atât de importante pentru fiecare dintre noi. Dar pentru a avea un webinar valoros pentru companie este nevoie de planificare, resurse tehnice, training și practică, motiv pentru care venim în sprijinul vostru. 

   

 

E-LEARNING sau TRAINING-URILE ONLINE folosite din ce în ce mai mult pentru aprofundarea informațiilor și sporirea competențelor auditoriului.

Atunci când creem un curs online, ținem cont de dorința ta și acoperim un număr cât mai ridicat de cerințe astfel încât să beneficiezi de toate beneficiile unui astfel de program: flexibilitate, design personalizat, metoda și tipul de evaluare a cunoștințelor, evaluarea putând fi interactivă, însoțită și de feedback-ul unui instructor desemnat ce poate ghida cursantul în procesul de învățare, cu un sistem complex de randomizare atât a întrebărilor, cât și a răspunsurilor acestora oferind un grad de obiectivitate foarte ridicat.

Fii partenerul nostru!