Loading...

Servicii

Home /  Servicii / 

Pentru a-ti asigura servicii de un inalt nivel profesional, vrem sa iti oferim solutia cea mai potrivita nevoilor tale. Asemenea unui computer, echipa noastra va extrage informatiile necesare, le va procesa, transforma si implementa, pentru ca in final sa putem sa realizam proiectul tau exact asa cum ti l-ai dorit.

In varietatea de servicii oferite de compania noastra se regasesc: concepere si dezvoltare structuri media (studiouri de televiziune, regii de productie si emisie TV, studiouri audio, sali conferinte), spoturi publicitare, productii si transimisiuni live de emisiuni de divertisment, sport, organizare evenimente corporate, platforme si solutii de webinarii si e-learning, toate avand o stransa legatura cu intelegerea nevoii de business la momentul actual. Solutia este intotdeauna alaturi de noi!

Productii Media

Productii Media

Dam viata proiectelor la care lucram prin modul in care reusim sa transpunem ideile si povestile in imagini. Avem o echipa completa atat tehnic cat si artistic: producator, regizor, sce..

Solutii educatie continua

Solutii educatie continua

Educatia continua poate avea insemnatate diferita pentru fiecare dintre noi, aceasta datorandu-se factorilor ce ne-au dezvoltat ca indivizi. Indiferent de conditia fiecaruia (varsta, co..

Consultanta manageriala

Consultanta manageriala

Noi credem in ideea de a fi neconventional, de a gandi diferit, de a construi proiecte cu personalitate ce conduc spre succes. "Dezvolta - planifica - implementeaza" au devenit pentru noi o ..

Filmari si transmisiuni live aeriene

Filmari si transmisiuni live aeriene

Filmările si fotografiile aeriene oferă posibilitatea unei abordări inedite de produs si servicii, clipurile rezultate fiind de calitate net superioară metodelor tradiţionale de prezentare. Noi ave..

Transmisiuni simultane bidirecţionale

Transmisiuni simultane bidirecţionale

Folosind tehnologie ultra-performanta pentru a transmite și a recepționa imagini "live" de la eveniment în alte locații cu un segment de satelit garantat ..

Organizare de evenimente corporate si private

Organizare de evenimente corporate si private

Modul in care este organizat evenimentul tau poate avea un impact major asupra participantilor. Misiunea noastra este sa ne asiguram ca fiecare nevoie este conceputa cu atentie si delicatete pentru a ..

Telefon:
021.230.0099
Adresa:
Strada Barbu Vacarescu 162, etaj 4, Sector 2
Arata harta
Inchide harta