Loading...

Solutii educatie continua, consultanta si echipamente IT

Educatia continua poate avea insemnatate diferita pentru fiecare dintre noi, aceasta datorandu-se factorilor ce ne-au dezvoltat ca indivizi. Indiferent de conditia fiecaruia (varsta, conditie sociala, dezvoltare personala sau mediu profesional), cu totii suntem pusi in situatia de a invata lucruri noi in fiecare zi. Pe masura ce tehnologia avanseaza, cerintele noastre in business sau in plan personal avanseaza odata cu ea, motiv pentru care am dezvoltat cateva solutii ce te pot ajuta.

Webinars & platforme e-Learning pe Platforma Media E-Albotech sunt construite s? sus?in? de la 4,000 pân? la 14,000 utilizatori cu posibilitatea de extindere pentru transmisiune simultan?, cu acces liber sau condi?ionat la nivel global.

 

             

 

Webinar

Webinar

Folosim cuvantul webinar atunci cand un seminar este prezentat pe internet (sau Web). Ii mai putem spune seminar-web sau conferinta online, dar indiferent de cum il numim, WEBINAR-ul reprezinta p..

E-learning

E-learning

Nevoia de a invata este intiparita in ADN –ul nostru, nevoia de a intelege si de a da un sens lucrurilor din jurul nostru, este ceea ce ne formeaza ca si entitati umane. E-learning este o m..

Telefon:
021.230.0099
Adresa:
Strada Barbu Vacarescu 162, etaj 4, Sector 2
Arata harta
Inchide harta