Loading...

Organizare de evenimente corporate si private

Modul in care este organizat evenimentul tau poate avea un impact major asupra participantilor. Misiunea noastra este sa ne asiguram ca fiecare nevoie este conceputa cu atentie si delicatete pentru a putea reda acel moment in timp care iti creaza amintiri pentru tot restul vietii.

Cand vorbim de creativitate, originalitate, unicitate nu ne referim doar la ideea evenimentului in sine. Pentru noi conteaza foarte mult modul in care reusesti sa dozezi creativitatea si asta pentru a putea obtine un echilibru intre conceptul de la care ai pornit si implementare sa.

Reusim sa cream evenimente unice deoarece intelegem ca fiecare client este unic si are nevoi diferite. Suntem diferiti si asa ne sta cel mai bine! Stim ca de la idee la un rezultat extraordinar este cale lunga, dar suntem neobositi in munca noastra.

      

Oferim atat sprijin tehnic, cat si organizare oficiala a evenimentului. Ne bazăm pe propria echipă, dispunem de echipament propriu și tehnologie de ultimă generație pentru organizarea evenimentelor de până la 10.000 de persoane (de ex. lansări de produse, concerte, meeting-uri, strângere de fonduri de caritate)

Pentru noi, bine-cunoscutul “Merge si asa”, NU EXISTA! Fie ca este vorba de evenimente private sau conferinte, lansari de produs, concerte, eveniment caritabil pentru strangere de fonduri, cat si experiente personalizate unice, iti suntem alaturi bazandu-ne pe echipamente si tehnologie proprie.

Ai timp limitat? Iti doresti sa te bucuri de el in timp ce noi ne asiguram ca evenimentul tau decurge conform asteptarilor tale?

Fii partenerul nostru!

   

Telefon:
021.230.0099
Adresa:
Strada Barbu Vacarescu 162, etaj 4, Sector 2
Arata harta
Inchide harta