Loading...

Despre noi

Home /  Despre noi / 

Compania Albotech Consulting şi-a început drumul în anul 2005, atunci când 2 oameni ambiţioşi şi cu experienţă s-au hotărât să aducă un plus de valoare pieţei în care activeaza, făcând din muncă o plăcere.

Albotech Consulting nu înseamnă doar business, ci ne reprezintă pe noi ca personalităţi diferite, dar care se completează reciproc.

 

Albotech Consulting este o companie profesionistă de consultanță în domeniul mass-media și telecomunicații, formată dintr-o echipă de oameni de elită cu o experiență vastă în toate ariile producției media și telecomunicațiilor.

Folosind propria noastră platformă media - e-Albotech - creăm, proiectăm, implementăm și dezvoltăm conținut special adaptat tuturor formatelor media: producții și transmisii video corporative, reclame TV, clipuri publicitare, producții muzicale, jingle-uri audio, digitalizarea publicațiilor, site-uri web și multe altele. Suntem specializați în tehnologia informației, managementul de proiect, soluții media cu facilități de interior și exterior, webinarii, platforme de e-learning, facilitarea transmisiunilor de emisie și organizarea și / sau furnizarea de suport tehnic pentru evenimente.

Oferim o experiență completă de producție internă, cu propriul nostru studio de televiziune, cele mai noi tehnologii, echipamente profesionale și oameni care pun în practică proiecte de producție de înaltă calitate.

Scopul nostru este de a crea soluții educaționale și inspiraționale pentru toţi partenerii noştri. 

Contactați-ne dacă doriți rezultate remarcabile și o experiență de neuitat!

Telefon:
021.230.0099
Adresa:
Strada Barbu Vacarescu 162, etaj 4, Sector 2
Arata harta
Inchide harta