Loading...

Consultanta manageriala

Noi credem in ideea de a fi neconventional, de a gandi diferit, de a construi proiecte cu personalitate ce conduc spre succes. "Dezvolta - planifica - implementeaza" au devenit pentru noi o modalitate structurata de lucru pentru a obtine ce..

Consultanta manageriala

Productii Media

Productii Media

Dam viata proiectelor la care lucram prin modul in care reusim sa transpunem ideile si povestile in imagini. Avem o echipa completa atat tehnic cat si artistic: producator, regizor, scenaristi, tehnicieni audio-video, editori si design..


Solutii educatie continua

Educatia continua poate avea insemnatate diferita pentru fiecare dintre noi, aceasta datorandu-se factorilor ce ne-au dezvoltat ca indivizi. Indiferent de conditia fiecaruia (varsta, conditie sociala, dezvoltare personala sau mediu pro..

Solutii educatie continua

Servicii

In varietatea de servicii oferite de compania noastra se regasesc: concepere si dezvoltare structuri media (studiouri de televiziune, regii de productie si emisie TV, studiouri audio, sali conferinte), spoturi publicitare, productii si transimisiuni live de emisiuni de divertisment, sport, organizare evenimente corporate, platforme si solutii de webinarii si e-learning, distributie de echipamente medicale Sony, toate avand o stransa legatura cu intelegerea nevoii de business la momentul actual. Solutia este intotdeauna alaturi de noi!


Tips & Tricks

Descopera alaturi de noi o diversitate de sfaturi si trucuri ce au legatura cu tehnologia, arta, televiziunea, organizarea unui proiect sau eveniment sau ...pur si simplu afla lucruri noi si interesante. Rasfoieste articolele noastre si descopera ceea ce ar putea sa iti trezeasca curiozitatea, pasiunile dar si placerea de a invata constant lucruri noi si interesante.
Telefon:
021.230.0099
Adresa:
Strada Barbu Vacarescu 162, etaj 4, Sector 2
Arata harta
Inchide harta